Iroda

1146 Bp., Hermina út 63. III/1.

Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

Az ST-Logistic Kft. 2006 év végén kezdte meg tevékenységét, 100%-ban magyar tulajdonú, minőségi szolgáltatást nyújtó vállalkozásként. A belföldi és a nemzetközi fuvarozás területén szerzett tapasztalataink, és széleskörű üzleti kapcsolataink révén jelentős szerepet vállalunk a magyarországi és nemzetközi áruszállítás területén. Elsősorban a partnerek által megfogalmazott igények teljesítése áll a mindenkori középpontban.
Cégünk fő profilja az Európai Unión belüli, és a szomszédos országokat érintő szállítmányozási feladatok lebonyolítása, melyet a megnövekedett igényeknek megfelelően folyamatosan bővítünk. Jelenlegi ügyfélkörünk a gazdasági élet különböző területein tevékenykednek, kialakult partnerkapcsolatainkat is megbízhatóságunknak, pontosságunknak, szakértelmünknek köszönhetjük.

Annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat minél magasabb színvonalon tudjuk biztosítani, az ST-Logistic Kft. bevezette az MSZ EN ISO 9001:2009, valamint az MSZ EN 14001:2005; vagyis a minőség- és környezetirányítási rendszereket is. Aktuális állapotunkat tekintve 19 db saját tulajdonú mozgópadlós (walkingfloor) és Euro 6 besorolású szerelvénnyel rendelkezünk, melyek átlagéletkora kevesebb, mint 3 év. Ezen kívül megbízható alvállalkozói hátterünknek köszönhetően az ettől nagyobb gépparkot igénylő feladatokat is bátran el tudunk vállalni.
Nemzetközi relációink elsősorban Ausztria, Olaszország, Németország, Csehország, Szlovákia és Szlovéniai viszonylatokban végezzük. Szállítmányaink mintegy 85%-a ömlesztett áru, a fennmaradó részt raklapos rakományok teszik ki.

Az általunk szállított ömlesztett áruk túlnyomó része energetikai felhasználásra kerül különböző erőművekben belföldön és külföldön egyaránt, de fontosnak tartom megemlíteni a termények és takarmányok célba juttatásában vállalt szerepünket, illetve a környezetet terhelő, az erdő és a mezőgazdaságban keletkező anyagok elszállítását további hasznosításra. Ezen felül jelentős a szerepvállalásunk a nem veszélyes, zöld listás hulladékok újrahasznosításra irányuló szállításában.

Köszönhetően annak, hogy 2006 óta szinte folyamatosan egyre több megbízást és elvégzett fuvarfeladatot tudhatunk magunk mögött, a tavalyi (2017) év tekintetében közel 150 000 tonna megmozgatott mennyiséggel büszkélkedhetünk, és emellé alvállalkozóink 100 000 tonna megmozgatott tonnát tudhattak elkönyvelni. Fontosnak tartjuk az új üzleti partnerekkel a kapcsolat kiépítését, így ha lehetőségünk nyílik rá, örömmel ajánljuk fel szállítási szolgáltatásainkat mind belföldi mind külföldi viszonylatokban egyaránt.
Elveink és szerepvállalásunk legfontosabb visszacsatolása az elégedett partner, így nem is szaporítom tovább a szót, csak biztatni tudom, hogy próbálja ki szolgáltatásunkat, így alkotva képet rólunk.

Tisztelettel:

Jankovics Zoltán
ügyvezető igazgató

Top